nu 19°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
14:00
22°
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
20°
lichte regen
23:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

deldense kinderen vieren advent in de oude blasius

Terug

Deldense kinderen vieren advent in de Oude Blasius

Samen met de Deldense kinderen wordt in de aanloop naar kerst advent gevierd in de Oude Blasiuskerk. Op de zondagochtenden van 6, 13 en 20 december is hiervoor vanaf 10.00 uur een speciale kindernevendienst. Kinderen van 4 tot 12 jaar zijn aan het begin en aan het einde van de dienst in de kerk, tussendoor wordt de kinderdienst gehouden. Voor kinderen jonger dan 4 jaar is er oppas.

Het thema is tijdens de kinderbijeenkomsten: ‘Hoe laat is het?’. “In de Bijbelverhalen van deze periode gaat het vaak over de tijd van koning Herodes en keizer Augustus. Maar is het wel echt ‘hun’ tijd? Of is het tijd voor iets anders? In de verhalen ontdekken we dat het tijd is voor het licht, tijd voor een nieuw begin.”

Kinderkerstfeest op kerstavond

Op kerstavond, 24 december, is er zoals elk jaar een viering voor en met kinderen. Vanaf 19.00 uur spelen de midwinterhoorns buiten en in de toren en is de kerk al geopend. De viering begint om 19.30 uur. In de dienst wordt een kerstverhaal verteld. Dit is een kerstmusical met als titel ‘Alle tijd’. Na afloop is er chocolademelk.

Jeugdkerk

Elke eerste zondag van de maand is er jeugdkerk. Dit is van 10.00 uur tot 11.00 uur. De eerstkomende bijeenkomst is op 6 december. Dit is voor jongeren tussen de 12 en ongeveer 18 jaar.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.