nu 22°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
21°
lichte regen
20:00
18°
zwaar bewolkt
23:00
14°
half bewolkt
02:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

deldense wandelvierdaagse perfect verlopen

Terug

Update: Deldense Wandelvierdaagse perfect verlopen - Foto's intocht online

Op vrijdagavond is alweer de laatste tocht van de Deldense Wandelvierdaagse 2014 gehouden. De groepen voor de 10 kilometer, 5 kilometer en de minimars vertrokken op verschillende tijden om zo gezamenlijk aan de intocht in het centrum van Delden te kunnen beginnen.

Onder prima weersomstandigheden werd er tussen 18.00 uur en 18.45 uur gestart bij de Cramersweide. Na een prachtige wandeling door onder andere de bossen van Twickel, kwamen de deelnemers om 20.00 uur samen op de parkeerplaats aan de Twickelerlaan.

Vervolgens trok de stoet via de Noorderhagen en de Molenstraat naar de Langestraat. Onder de vrolijke klanken van Amicita en Beentels Kabaal werden de deelnemers opgewacht door vele familieleden, buren en vrienden. De kersverse wethouder Harry Scholten van de gemeente Hof van Twente was aanwezig om bloemen uit te delen. Uiteraard kregen alle deelnemers ook de felbegeerde medaille.

Na afloop werd de ‘cooling down’ verzorgd door de Scouting Delden. De kinderen werden beloond voor hun prestatie met een gratis schepijsje uit een prachtige antieke ijscokar. De laatste energie konden ze kwijt op een groot springkussen van de scouting.

De organisatie kijkt met een zeer goed gevoel terug op de afgelopen dagen. “Alles is perfect verlopen en volgens mij heeft iedereen die meedeed volop genoten”, zo laat Bernadet Hesselink van de organisatie na afloop weten. “We hebben veel complimenten gehad over de mooie routes en op een enkel regendruppel na, hebben we perfect wandelweer gehad.” Ook het aantal deelnemers is ten opzichte van 2013 licht gestegen. “Al met al een zeer geslaagde Wandelvierdaagse.”

Klik hier voor de fotoreportage van Wijnand Kristiaans.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.