nu 16°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
15°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
20°
half bewolkt
14:00
21°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

deldense zomerspelen ook dit jaar weer enorm succes fotos online

Terug

Deldense Zomerspelen ook dit jaar weer enorm succes - Foto's online!

Geen seconde hoefden de Deldense basisscholieren zich afgelopen week te vervelen. Het programma van de traditionele Deldense Zomerspelen voorzag de kids weer vijf dagen lang van afwisselende en leuke activiteiten. Het enthousiasme was zowel bij de organisatie als bij de deelnemers groot. “Iedereen heeft weer een geweldige week gehad en daar doen we het voor.” KLIK HIER voor de fotoreportage op vrijdag van Wijnand Kristiaans. 

Ruim 2000 kinderen kwamen in totaal af op de 47 editie van het evenement. “Een aantal waar we erg blij en trots op zijn”, zo laat voorzitter Martijn Raanhuis weten. “Er zit toch ieder jaar nog een lichte stijging in het aantal bezoekers en dat geeft toch wel aan hoe leuk iedereen het vindt.” Ook de groep met vrijwilligers heeft zich weer opperbest vermaakt. “In totaal hebben we een team van zo’n dertig mensen die met veel plezier de activiteiten mogelijk maken. De onderlinge sfeer is geweldig.”

Het programma was meer zorgvuldig samengesteld n kon bijna in zijn geheel worden uitgevoerd. “Alleen de korfbalclinic hebben we moeten verplaatsen naar de sporthal vanwege de regen. De weersomstandigheden waren verder prima en we hebben veel in de buitenlucht kunnen doen zoals speurtochten en het bezoek aan het zwembad.”

Het programma werd op vrijdagmiddag afgesloten met het populaire ‘Deldens Got Talent’ (zie foto’s). “Dat was weer een groot succes en veel aanwezigen hebben hun kunsten vertoond. Het is de bedoeling dit in de toekomst om de twee jaar te houden. Het andere jaar doen we dan de Droomshow waarbij we proberen om wensen van de deelnemers te laten uitkomen.”

Binnenkort starten alweer voorzichtig de voorbereidingen voor volgend jaar. “Dan gaan we weer een thema uitzoeken en proberen het programma al deels op te stellen. We gaan ons uiterste best doen om de kids ook in 2016 een leuke laatste vakantieweek te bezorgen, waar daar doen we het natuurlijk voor. De enthousiaste reacties van de kinderen en de ouders zijn voor ons een extra motivatie om er weer wat moois van te maken.”

advertenties

19 aug 2015

“Ook mijn kleinkinderen genieten al jaren van de spelweek.
Dit jaar voor het eerst alle drie naar de disco.
Ze hebben genoten.”

A. Nijmeijer 19-08-2015 @ 19:37 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.