nu 14°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
13°
geheel bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
15°
geheel bewolkt
14:00
17°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

derde druk boek met oorlogsverhalen delden terug naar toen in de winkels

Terug

Derde druk boek met oorlogsverhalen Delden Terug Naar Toen in de winkels

De derde druk van het boek met onvergetelijke oorlogsverhalen over Delden en omgeving ligt vanaf vandaag in de winkels. Het populaire boek is verkrijgbaar bij onder andere The Readshop, Lamers, de VVV en Autobedrijf De Vossenbrink. Net als bij de eerste twee drukken bestaat de oplage uit duizend exemplaren.

Op 7 maart werd het boek met onvergetelijke oorlogsverhalen over Delden gepresenteerd. Drie dagen later waren de eerste duizend boeken allemaal verkocht. Bij de tweede druk bleek de belangstelling nog onverminderd groot. Ook deze gingen als warme broodjes over de toonbank. De organisatie van DTNT besloot in samenwerking met All-In-Media over te gaan tot een derde druk bij een bepaald aantal inschrijvingen.

“Dit aantal we ruimschoots gehaald en dus is besloten opnieuw duizend boeken in omloop te brengen”, zo laat de organisatie van DTNT weten. “De verkoop zal waarschijnlijk niet opnieuw zo snel gaan, maar op deze manier krijgt iedereen de mogelijkheid een exemplaar aan te schaffen. Daarnaast is dit een boek dat ook over tien jaar nog goed verkocht zal worden. Het is een uitgave dat in iedere Deldense boekenkast zou moeten staan.”

advertenties

07 jul 2015

“Boek is ook te verkrijgen bij de VVV te Delden”

DTNT 07-07-2015 @ 13:45 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.