nu 15°
Weerbericht Delden
onbewolkt
08:00
19°
onbewolkt
11:00
24°
onbewolkt
14:00
28°
geheel bewolkt
17:00
28°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

drie nieuwe projecten van start pact van twickel

Terug

Drie nieuwe projecten van start in Pact van Twickel

Op zaterdag 1 juni opent de Muziekschool Hof van Twente, op de hoofdlocatie De Reggehof te Goor, van 15.00 tot 18.00 uur haar deuren voor eenieder die kennis wil maken musiceren en dansen. De Muziekschool Hof van Twente wil met veel elan en energie de inwoners in de Hof kennis laten maken met haar activiteiten. Zo biedt het nieuwe seizoen weer voor elk wat wils; van dansen tot zingen en van een instrument tot theorie. Er is voor jong en oud voldoende om aan mee te doen.

Op 1 juni zullen tussen 15.00 en 18.00 uur bijna alle docenten zullen aanwezig zijn om aspirant-leerlingen en ouders te ontvangen en hen wegwijs te maken en te adviseren over het muziekonderwijs in de Hof van Twente. Zo kunnen kinderen instrumenten uitproberen en kunnen er vragen worden gesteld over aanvangsleeftijden en hoe men aan het instrumentarium kan komen. Belangstellenden voor het nieuwe cursusjaar worden verzocht zich uiterlijk 1 juli schriftelijk aan te melden.

Open dag muziekschool

Alle kinderen ontvangen via de basisscholen een folder waarmee zij naar de open dag kunnen komen. Op deze folder kunnen zij stickers plakken van instrumenten waarop zij hebben gespeeld. Bij een volle spaarkaart kunnen de enthousiaste kinderen meedingen naar mooie prijzen. Tijdens de open dag zullen ook diverse groepen optreden en zijn er dansdemonstraties. Ook wordt er informatie gegeven over de diverse cursussen op de muziekschool, zoals gitaar, maar ook AMV-cursussen voor jonge kinderen, die in oktober weer van start zullen gaan.

Op 1 juni  zullen ook de popkelders en drumkelder te bezichtigen zijn. De muziekschool is zeer verheugd dat er popkelders voor bands zijn gecreëerd. Daardoor ontstaan er meer mogelijkheden voor bandjes om onder begeleiding van de muziekschool of zelfstandig te gaan oefenen. De Open Dag begint om 15.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Voor meer informatie: www.muziekschoolhofvantwente.nl

advertenties

20 maa 2014

“Een brug in het verlengde van de Marktstraat. 500 meter verder ligt al een viaduct, dit is dus weggegooid geld.”

GJ 20-03-2014 @ 14:36 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.