nu 14°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
13°
geheel bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
15°
geheel bewolkt
14:00
17°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

dtnt officieel afgesloten met feestelijke vrijwilligersmiddag

Terug

DTNT officieel afgesloten met feestelijke vrijwilligersmiddag

Het succesvolle evenement Delden Terug Naar Toen lijkt alweer een eeuwigheid geleden. De stofwolken van de tanks zijn allang weer opgetrokken en het centrum van Delden is de tussentijd het toneel geweest van verschillende andere activiteiten. Tijdens de officiële afsluiting op zondagmiddag 14 juni blikte de organisatie van DTNT samen met de vrijwilligers terug op alle gebeurtenissen. Voorzitter Erna Hemersma: “Vooraf hadden we niet durven dromen van een dergelijk succesvol evenement. Met 100.000 bezoekers over drie dagen kijken we terug op een geweldig Delden Terug Naar Toen. Zonder de grote inzet van de vele vrijwilligers was dit echter nooit mogelijk geweest. Wij willen iedereen die een steentje heeft bijgedragen dan ook van harte bedanken.”

Onder de aanwezigen bij Partycentrum Weijenborg waren beschermvrouwe van het evenement en burgemeester Ellen Nauta en gedeputeerde Hester Maij. Beiden werden bedankt voor hun inzet voor Delden Terug Naar Toen. Zowel Nauta als Maij toonden zich onder de indruk van DTNT en het grote aantal bezoekers. “Het evenement heeft niet alleen Delden, maar de gehele Hof van Twente op de kaart gezet.”

Ook bij de prestaties en het werk van de andere vrijwilligers werd stilgestaan. Het bestuur, de verschillende commissies, de Vrouwen van Nu, de Appeltjes van Oranje, Keep Them Rolling en de overige betrokkenen werden bedankt voor hun inzet. De in totaal ruim tachtig aanwezigen kregen tijdens de afsluiting een dvd overhandigd met daarop de filmbeelden en foto’s van het evenement.

[gallery link="file" ids="38944,38945,38946,38947,38948,38949"]

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.