nu 19°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
14:00
22°
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
20°
lichte regen
23:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

feestelijke opening vernieuwde buurtgebouw esbrook

Terug

Feestelijke opening vernieuwd buurtgebouw Esbrook

Buurtschapsvereniging Esbrook en Openbare basisschool Deldenerbroek hebben een flinke verbouwing achter de rug. Er is een nieuwe aanbouw gerealiseerd en het bestaande gebouw is flink opgeknapt. Ook is er een speciaal gedeelte voor baby en peuteropvang Ot & Sien is bijgekomen. Om dit alles te vieren komt er een officiële opening voor genodigden op 25 april en een feestelijke opening voor alle geïnteresseerden op 26 april met ’s avonds de verloting van de vierkante meter actie.

Tijdens de officiële opening wordt stilgestaan bij de bouw en vooral bij alle mensen en organisaties die deze bouw mogelijk hebben gemaakt. “Deze middag is bedoeld voor alle betrokkenen. Dus behalve de mensen die beroepsmatig of bestuursmatig betrokken zijn geweest, is het juist ook een middag voor alle schoolkinderen, buren, vrijwilligers en hun gezinsleden”, zo laat het Esbrook bestuur weten. “Het is mooi om te zien dat er veel mensen zijn die onze buurtschapsvereniging een warm hart toedragen. Het was geen enkel probleem om tijdens de bouw en tuinwerkzaamheden voldoende mensen op de been te krijgen om te helpen. Ook de activiteiten worden goed bezocht. Mensen die in de buurt wonen, maar ook mensen die al jaren geleden verhuisd zijn of er nooit gewoond hebben voelen zich thuis bij ’t Esbrook. En dat is mooi, want juist het nieuwe gebouw heeft veel faciliteiten en daar kan een brede groep mensen van genieten.”

DSC02000

Op 26 april is er open huis en allerlei activiteiten voor jong en oud vanaf 15.00 uur ’s middags. “Geïnteresseerden zijn dan welkom om te komen kijken en ervaren wat buurtschapsvereniging ‘t Esbrook, de school en de kinderopvang allemaal te bieden heeft. Natuurlijk voor die dag, maar juist ook het hele jaar door zijn er tal van activiteiten die de vereniging geregeld worden. Met het nieuwe gebouw zijn de betrokken partijen weer helemaal klaar voor de toekomst. Frisse kleuren, lichte ruimtes, moderne techniek enzovoorts.”

Tijdens de Bonte Avond worden de loten getrokken van de vierkante actie. “Tijdens deze actie konden mensen een bepaalde vierkante meter uit het nieuwe gebouw zogenaamd “kopen”. Zij hebben zich aan hun meter uit het gebouw verbonden door een bedrag te betalen. Van dat bedrag is nieuw meubilair aangeschaft. Iedere meter staat ook voor een lotnummer en deze verloting vindt plaats tijdens de Bonte Avond op Koningsdag.”

Klik hier voor meer informatie en het volledige programma.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.