nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
20:00
17°
geheel bewolkt
23:00
15°
zwaar bewolkt
02:00
14°
zwaar bewolkt
05:00
13°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

gemeente bereikt akkoord over plan peperkampweg

Terug

Gemeente bereikt akkoord over plan Peperkampweg

Delden – 16-07-2012 – De gemeente Hof van Twente is met Wonen Delden overeengekomen over het bestemmingsplan van de Peperkampweg. Woensdag zal er een inloopbijeenkomst zijn over het plan.

Met Wonen Delden is de gemeente overeengekomen dat op het terrein van de voormalige gemeentewerf/brandweerkazerne en de aansluitende gronden richting Nieuwstraat, 52 sociale huurwoningen zullen worden gerealiseerd voor de doelgroepen senioren en jongeren met een beperking.

Omdat de huidige bestemming in strijd is met de plannen is een herziening van de bestemming noodzakelijk. Woensdag 18 juli is vanaf 16.00 tot 19.00 een inloopbijeenkomst bij Wonen Delden over het plan.

U bent welkom in het kantoor van Wonen Delden aan de Langestraat 61B in Delden. Wonen Delden zit dus samen met de Rabobank in één gebouw. Iemand van de JP van der Bentstichting zal aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast zal er beeldinformatie zoals plattegronden geplaatst worden en zullen er praattafels staan met informatieboekjes.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.