nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
20:00
17°
geheel bewolkt
23:00
15°
zwaar bewolkt
02:00
14°
zwaar bewolkt
05:00
13°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

goed gevoel bewoners peperkampweg na zitting bij raad van state

Terug

Goed gevoel bewoners Peperkampweg na zitting bij Raad van State

De Raad van State heeft zich op dinsdag 22 april in Den Haag gebogen over de problematiek rondom de nieuwbouwplannen aan de Peperkampweg in Delden. De gemeente stelde in december 2013 de plannen voor de bouw van 52 appartementen aan de Peperkampweg vast. Een aantal aanwonenden zijn niet te spreken over de gang van zaken rondom het project en besloten naar de Raad van State te stappen om de nieuwbouw in de huidige vorm te verhinderen.

De bewoners gaven al eerder aan dat ze begrijpen dat er iets moet gebeuren aan de huidige situatie aan de Peperkampweg, maar dat ze het niet eens zijn met de huidige plannen. “Wij zijn het niet eens met de hoogte van het complex dat er gebouwd moet worden”, zo liet Toon Nijland eerder al weten. “Daarnaast zijn wij als buurt erg ontevreden over de communicatie vanuit Wonen Delden en de gemeente.”

Twaalf buurtbewoners reisden op dinsdag af naar Den Haag om de zitting bij te wonen. “De Raad van State heeft ons verhaal aangehoord en zal binnen twee weken uitspraak doen”, zo geeft Toon Nijland aan. “We hopen dat er een voorlopige voorziening wordt getroffen waardoor we opnieuw met Wonen Delden en de gemeente in gesprek kunnen. We moeten nu een afwachten, maar hebben een goed gevoel over gehouden aan de zitting.”

advertenties

22 apr 2014

“Jammer dat dit altijd zo lang moet duren... zal blij zijn als de troep die er nu staat word opgeruimt!”

John 22-04-2014 @ 16:40 | 0 | rapporteer

Reageren

22 apr 2014

“Dat het lang duurt is een feit..... Het zal,in ieder geval gesloopt moeten worden. Waarom niet alvast slopen. Dan is het wel een kaal gat..... Maar alles beter als die oude pruttel wat er nu nog staat”

Edwin 22-04-2014 @ 22:14 | 0 | rapporteer

Reageren

23 apr 2014

“Ik keek toch werkelijk liever tegen die nieuwbouw aan, dan tegen de huidige puinzooi daar. Maarja....daar denkt iedereen weer anders over, en iedereen heeft altijd wel iets te zeiken.

Persoonlijk houd ik me totaal niet bezig met wat er een paar meter aan de overkant van de straat gebeurd, heb wel iets beters te doen :-) genieten van mijn tuin aan de achterkant bijvoorbeeld en elk half uur vrolijk naar de trein zwaaien die langs komt tuffen :-)”

Hetty 23-04-2014 @ 14:52 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.