nu 13°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
11:00
17°
geheel bewolkt
14:00
21°
lichte regen
17:00
21°
zwaar bewolkt
20:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

harddancefeest knalln delden kats ontspoord

Terug

Update: Foto's harddancefeest Knall’n Delden online

Wat zeven jaar geleden begon in de kantine van handbalvereniging DHV met zo’n vijftig bezoekers, is sindsdien uitgegroeid tot een volwaardig en jaarlijks terugkerend evenement met gemiddeld 120 á 150 partygangers. Knall’n, het enige harddancefeest van Delden, wordt dit jaar gehouden op zaterdagavond 8 maart bij café de Boemel. “De DJ’s staan reeds te trappelen van ongeduld, het gaat gegarandeerd weer een topfeest worden.”

Het feest krijgt ieder jaar een ander thema mee en draagt voor de zevende editie de titel ‘Kats Ontspoord’. “Elk jaar kijken we naar de actualiteiten, zodoende hebben we dit jaar voor dit thema gekozen, doelend op de goederentreinen die wel of niet door ons mooie Delden zou moeten rijden.”

Ook dit jaar wordt weer alles uit de kast gehaald om er een geweldig feest van te maken. “Zoals men van ons gewend is, streven we er naar om er een topsfeer van te maken. Denk hierbij aan de aankleding, de lichten, het geluid, het barpersoneel en uiteraard de artiesten. De DJ’s staan reeds te trappelen van ongeduld en hebben hun setjes al voorbereid. Hardstyle en hardcore, geheel door elkaar gehusseld en naar eigen receptuur: het gaat gegarandeerd een topfeest worden.”

Update: De foto's van het feest gemaakt door Wijnand Kristiaans staan online. Klik hier om naar de afbeeldingen te gaan. 

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.