nu 13°
Weerbericht Delden
licht bewolkt
05:00
12°
half bewolkt
08:00
15°
geheel bewolkt
11:00
17°
lichte regen
14:00
20°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

het is blauw en rijdt als n trein

Terug

‘Het is blauw en rijdt als ’n trein’

In de afgelopen periode waren ze al af en toe te zien in Delden en vanaf 10 december hebben alle treinen van Syntus-Twents de blauwe kleur. De gele en rode treinen, die eerder op het traject langs Delden reden, zijn daarmee verleden tijd.

Vanaf zondag 5 november troffen treinreizigers op het traject Zutphen – Hengelo – Oldenzaal al de eerste treinen in het nieuwe jasje aan. De afgelopen weken weken werden ook de overige treinen voorzien van de blauwe huisstijl van de provincie Overijssel. Vanaf 10 december 2017 komen daar ook nieuwe blauwe in- en uitcheckpalen bij op de stations. Reizigers blijven tot 10 december 2017 gewoon in- en uitchecken bij de rode Twents palen op de stations.

Dienstregeling

De dienstregeling voor reizigers uit Delden verandert niet. Dat wil zeggen, de aankomsttijden en vertrektijden blijven hetzelfde. Een groot voordeel is wel dat er in Hengelo niet meer in- en uitgecheckt hoeft te worden voor de overstap richting Enschede en Zwolle. Dit traject valt nu onder Syntus-Twents en is tevens onderdeel van het provinciale blauwnet. Ook alle andere regionale spoorlijnen in Overijssel vallen hieronder.

Foto trein: http://martijnvanvulpen.nl/

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.