nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
20:00
17°
geheel bewolkt
23:00
15°
zwaar bewolkt
02:00
14°
zwaar bewolkt
05:00
13°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

hoge raad accepteert cassatiedagvaarding bungalowpark

Terug

Hoge Raad accepteert cassatiedagvaarding bungalowpark

De Hoge Raad heeft de cassatiedagvaarding van de gemeente Hof van Twente inzake het bungalowpark Herikeflier geaccepteerd. Procureur Generaal en Hoge Raad vonden het niet nodig om voor dat oordeel eerst nog het hele procesdossier in te zien.

Enkele weken geleden heeft de gemeente de cassatiedagvaarding in de zaak Landgoed Hof van Twente uitgebracht. Het staat in een cassatieprocedure niet vast dat de Hoge Raad een cassatieverzoek in behandeling gaat nemen. Daarom was het afwachten of de Hoge Raad het cassatieberoep al dan niet meteen in behandeling zou nemen. Het ‘groene licht’ van de Hoge Raad betekent dat de gemeente nu is toegelaten tot de reguliere cassatieprocedure. Zoals gebruikelijk is de zaak nu aangehouden voor de volgende stap, namelijk de Conclusie van de Procureur Generaal op verstek. Daarvoor vindt er op 25 april een rolzitting plaats.

Naar verwachting is dat de start van een periode waarin er door beide partijen (gemeente en Landgoed) schriftelijke toelichtingen zullen worden gemaakt, die opnieuw bij de Hoge Raad moeten worden ingediend. Voor eerdere berichtgeving over deze zaak zie ons eerdere artikel en natuurlijk ons dossier 'bungalowpark', via de button rechtsonder.

advertenties

29 aug 2014

“Is er niets te melden over de voortgang in deze zaak ?”

Hofje 29-08-2014 @ 11:10 | 0 | rapporteer

Reageren

29 aug 2014

“bungalowpark dut ut zwiegen er to.”

parkje 29-08-2014 @ 14:06 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.