nu 16°
Weerbericht Delden
lichte regen
08:00
17°
lichte regen
11:00
18°
lichte regen
14:00
20°
lichte regen
17:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

honderden dartsliefhebbers naar delden voor jubileumtoernooi dvo

Terug

Honderden dartsliefhebbers naar Delden voor jubileumtoernooi DVO

De Dart Vereniging Oost-Nederland bestaat 25 jaar en dit jubileum wordt aanstaand weekend gevierd bij het Aparthotel in Delden. De grote zaal aan de Sportlaan wordt omgebouwd tot een ware darts-tempel met maar liefst tachtig banen. Honderden spelers en toeschouwers uit het hele land zullen daarvoor naar Delden afreizen. “Dit seizoen is de DVO 25 jaar aangesloten bij de Nederlandse Darts Bond en de afgelopen jaren zijn wat reserves opgebouwd om daar op een leuke manier bij stil te staan”, zo staat te lezen op de website van dartfreakz.nl.

Op zaterdag 28 november is er een jubileumtoernooi waar iedere dartliefhebber aan mag deelnemen. “Het betreft een open toernooi, je hoeft dus geen lid te zijn van de DVO of een andere dartsorganisatie.” Ook verschillende Deldenaren zullen op deze avond een gooi doen naar de prijzen. De winnaar bij de heren gaat naar huis met een bedrag van 1000 euro. Bij de dames is er 500 euro voor de winnares. In alle drie de categorieën bij de jeugd is er 100 euro te verdienden. In de prijzenpot zit in totaal een bedrag van 6500 euro.

De zaal wordt op zaterdag om 11.00 geopend en de jeugd kan zich inschrijven tot 12.45 uur. Het toernooi gaat vervolgens om 13.00 uur van start. De senioren zullen ’s avonds de strijd met elkaar aanbinden. Inschrijven kan tot 19.45 uur en een kwartier later gaan de eerste wedstrijden van start. Aspiranten, meisjes en junioren mogen gratis deelnemen. Bij de dames en heren bedraagt het inschrijfgeld 10 euro. Voorinschrijven hoeft niet maar kan via deze link (klik). Er wordt gestart met poules waardoor deelnemers sowieso vier wedstrijden spelen.

Op zondag 29 november wordt in Delden het derde toernooi van NDB Rankingseizoen 2015-2016 gespeeld. Lidmaatschap van de bond is op deze dag wel een vereiste voor deelname. Toeschouwers zijn op beide dagen van harte welkom.

Archieffoto

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.