nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
23:00
19°
onbewolkt
02:00
18°
onbewolkt
05:00
16°
onbewolkt
08:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

huifkartocht door twickel voor deldense senioren

Terug

Huifkartocht door Twickel voor Deldense senioren

Delden – 28-05-2012 – De Koets’n Keerls komen op zondag 3 juni met een groot aantal koetsen en huifkarren naar Delden voor een tweetal tochten in de omgeving. De rijtuigen worden belangeloos beschikbaar gesteld door de vereniging die hiermee het initiatief van het Rode Kruis en Regio 3 ondersteunt.

Alle bewoners van de verzorgings- en verpleeghuizen , maar ook zelfstandige ouderen en mensen met een lichamelijke beperking uit Delden, zijn van harte welkom. “Het Rode Kruis heeft ons gevraagd om te helpen met het organiseren van een dagje uit voor de mensen van de verzorgings- en verpleeghuizen”, vertelt Miranda Brandt van de Koets’n Keerls. “Wij ondersteunen dit soort initiatieven van harte. Het is belangrijk dat er van dit soort dagen georganiseerd worden voor de senioren.”

Acht koetsen en vier huifkarren rijden de mensen rond in de omgeving van Twickel. “De deelnemers kunnen tussen 13.30 uur en 16.00 uur kiezen uit twee verschillende momenten waarop ze willen meerijden in de optocht. De ritten duren ongeveer 45 minuten.” Na de toertocht is er gelegenheid om, onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers, gezellig na te praten.

Klik hier voor opgave en meer informatie.

Foto: http://www.dekoetsnkeerls.nl/

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.