nu 11°
Weerbericht Delden
half bewolkt
05:00
half bewolkt
08:00
10°
onbewolkt
11:00
15°
onbewolkt
14:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

koken met stoom bij keukenhof van twente

Terug

Koken met stoom bij Keukenhof van Twente

Over enkele weken is het kerst. De tijd om met vrienden en familie te genieten van heerlijke huisgemaakte gerechten. Keukenhof van Twente uit Delden helpt u komend weekend een eindje op weg door u te laten zien wat de mogelijkheden zijn van een Fullsteam oven en/of combi stoomoven. Keukenhof van Twente staat het gehele weekend in het teken van koken met stoom. Kom langs en neem een kijkje aan de Langestraat 39 in Delden:

Kerstmarkt Delden - Zaterdag 12 december – 12.00 tot 21.00 uur

Tijdens de kerstmarkt op zaterdag 12 december staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden over dit apparaat en kunt u op uw gemak rondkijken in onze showroom. Daarnaast is het mogelijk om ook te proeven uit de stoomoven. Tevens zetten wij ons in voor de Voedselbank. In samenwerking met Wagyu Koe Delden bakken wij de lekkerste hamburgers. Deze kunt u tegen een vergoeding kopen die wij doneren aan de Voedselbank. Naast de kraam van HofParket en Keukenhof van Twente, vindt u ook de kraam van Sterrenhoudt.

Siemens en Neff kookdemonstratie o.l.v. echte chef - Zondag 13 december – 11.00 tot 17.00 uur

keukenhof 2

Op zondag 13 december hebben wij een chef uitgenodigd die een demonstratie zal houden met de stoomovens van Siemens en Neff in onze showroom. Ook deze dag is het mogelijk om vragen te stellen maar zeker ook te proeven en beleven wat er allemaal mogelijk is met een stoomoven. Beschikt u zelf over een combi- stoomoven? Dan is dit uw kans. U bent van harte welkom in onze showroom van 11.00 tot 17.00 uur. De chef demonstreert doorlopend, de demonstratie is gratis toegankelijk.

Beleef het gemak van een spa in uw eigen badkamer:

keukenhof 3

Tijdens deze dagen demonstreren wij de nieuwe sensatie op het gebied van Wellness. De Dalice van Sealskin haalt de Wellness van een spa met 1 apparaat naar uw eigen badkamer.  Benieuwd naar de mogelijkheden en de werking van dit geweldige apparaat? Kom langs en laat u betoveren door de nieuwe generatie Wellness. Beleef de Dalice X-Treme in onze showroom aan de Langestraat in Delden. Kunt u zich voorstellen hoe het voelt om in 15 minuten tijd door 4500 liter water gemasseerd te worden… terwijl u maar 40 liter water verbruikt?

HofParket Unieke vloeren:

keukenhof 5

Deze dagen zal ook Gert Hakkert van Hof Parket tot uw beschikking staan voor allerlei vragen over uw houten vloer.

HofParket is gespecialiseerd op het gebied van houten vloeren. Of het nu gaat om een nieuwe vloer, aanheling bij verbouwing of het opknappen van uw bestaande vloer. Dit zijn maar enkele voorbeelden waarbij Hofparket u graag van dienst wil zijn.

Koken & proeven met stoom:

keukenhof 6

Regelmatig organiseren wij workshops of kookdemonstraties. Zo vindt er volgende week een workshop plaats. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor onze workshop die op dinsdag 15 en woensdag 16 december worden georganiseerd. De workshops vinden worden gehouden bij Bistro de Tasca in Markelo. Kook samen met een chef een 3-gangen diner met als thema kerst. Prijs inclusief drankjes bedraagt 55,- euro p.p. Meer informatie: workshop@keukenhofvantwente.nl

Op de hoogte blijven van alle Fullsteam oven en/of combi stoomoven workshops en kookdemonstraties. Klik hier voor onze speciale Facebook pagina (klik).

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.