nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

leden sv delden juichen voor fc twente

Terug

Leden SV Delden juichen voor FC Twente

Afgelopen zaterdag hebben negentig voetballiefhebbers van SV Delden een bezoek gebracht aan de wedstrijd FC Twente – PEC Zwolle. Na een hapje en een drankje in de nieuwe kantine vertrok het gezelschap in twee stampvolle bussen richting Enschede. “Het doel van de middag was om FC Twente naar een overwinning te schreeuwen. En dat is gelukt!”

Nadat de stoet van ‘FC Twente leeft’ voorbij gekomen was, werd de bus geparkeerd en ging het gezamenlijk richting het stadion. “Binnengekomen in het stadion keken heel wat kinderen hun ogen uit; voor sommigen was het de eerste keer in een voetbalstadion.”

25104531043_2370bfa26e_o

In de rust mocht E1 speler Jort Laarhuis meedoen aan een wedstrijdje hooghouden. Samen met vier andere jongens van Sparta Enschede, Longa¹30, OZC Ommen en De Zweef hield Jort de blauw-gele eer hoog. “Hij hield het heel lang vol en uiteindelijk werd hij tweede, een heel knappe prestatie.”

“Na een matige eerste helft kwam FC Twente na de thee veel sterker uit de startblokken en was het al snel Hakim Ziyech, die prachtig de 1-1 op het scorebord zette. Kort daarna was het Jerson Cabral die voor de 2-1 tekende. De SV Deldenaren schreeuwden de Tukkers naar de overwinning en na het laatste fluitsignaal ging iedereen tevreden richting bus.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.