nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
11:00
29°
onbewolkt
14:00
33°
onbewolkt
17:00
34°
licht bewolkt
20:00
31°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

lets move inmotion delden aanwezig hofdance

Terug

Let’s Move en Inmotion uit Delden aanwezig bij Hofdance

Op zaterdag 1 februari wordt voor de twaalfde keer het evenement ‘Hofdance’ gehouden. Verscheidene talentvolle dansgroepen uit Hof van Twente geven deze avond acte de présence op het grote podium van De Reggehof. Uit Delden nemen Let’s Move en Inmotion deel aan het gebeuren.

“Hofdance heeft tot doel om elkaar te motiveren en te inspireren”, zo laat de organisatie weten. “Daarnaast is het een mooie mogelijkheid voor dangroepen om te laten zien wat ze in huis hebben.” Hofdance vindt dit jaar voor de twaalfde keer plaats en diverse dansgroepen uit de Hof verzorgen weer een optreden. “Diverse genres komen aan bod deze avond en één ding is zeker;  de energie zal van het podium spatten.”

Zo gaat Rudsel Cameron met ‘Break it!’ en ‘The Heroes’ breakdancen. De jazz(dance) wordt tijdens Hofdance 2014 vertegenwoordigd door Dansschool eMotions uit Markelo en door GV Excelsior Goor. Uit Delden nemen Let’s Move en Inmotion deel. Zij laten zumba en streetdance zien.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Reggehof via de website www.reggehof.nl en bij de theaterkassa via 0547 284 880 (ma en vrij van 09.00 tot 16.00 uur en di, wo en do van 13.00 tot 16.00 uur).

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.