nu 17°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
15°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
20°
half bewolkt
14:00
21°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

mammacafe delden maakt muziek

Terug

Mammacafé in Delden maakt muziek

Bij Partycentrum Weijenborg in Delden wordt op maandag 6 oktober voor de zevende keer een ‘Mamacafé’ gehouden. De bijeenkomst is bedoeld als ontmoetingsplaats waar jonge en toekomstige moeders ervaringen kunnen uitwisselen. Dit keer staat het café in het teken van muziek.

Er zijn iedere bijeenkomst verschillende deskundigen aanwezig om vragen te beantwoorden. “Deze editie komt Christine Heijda, speciaal opgeleide docente, een cursus Muziek op Schoot geven. “Iedereen met kinderen van 0 tot 4 jaar mag hier aan mee doen. Met allerlei muziekinstrumenten worden er liedjes gezongen en niet te vergeten de kiekeboe liedjes. Want kiekeboe spelen is van groot belang voor jonge kinderen om te leren dat weg niet écht weg is.”

Op maandag 6 oktober is er daarnaast voor alle zwangere dames en voor de onlangs bevallen moeders een lactatiedeskundige aanwezig. “Zij zal de aanwezigen alles vertellen over borstvoeding en alle vragen beantwoorden. Natuurlijk staat ons welbekende speelparadijs weer klaar.” Het café opent om 10.00 uur en is te bezoeken tot 12.00 uur. De toegang is gratis.

“Het Mamacafé is bedoeld voor jonge of toekomstige moeders die het leuk vinden om andere moeders te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen”, zo geeft initiatiefneemster Marijn Hemersma aan. “Ik ben zelf net moeder geworden en merk dat er veel behoefte is aan het uitwisselen van allerlei handige weetjes en tips.” Het is de bedoeling om de bijeenkomst iedere eerste maandag van de maand te houden. Het thema zal telkens anders zijn.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.