nu 22°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
21°
lichte regen
20:00
18°
zwaar bewolkt
23:00
14°
half bewolkt
02:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

meer gemak aan kassa met clubcard sv delden

Terug

Meer gemak aan kassa met clubcard SV Delden

Met ingang van februari voert SV Delden een clubcard in. De kaart zal volgende maand worden uitgereikt aan alle leden van de vereniging en aan alle leden van Het Hart van Delden. Daarnaast krijgen ook alle pakketsponsors en alle leden van de Business Club van SV Delden een geel-blauw pasje. De kaart is vooral bedoeld om het gemak voor bezoekers en kassamedewerkers tijdens duels van het eerste elftal te vergroten.

De clubkaart van SV Delden kan door de houder van de pas gebruikt worden als toegangsbewijs voor de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Ook de partner en de gezinsleden van de pashouder hoeven, op vertoon van de clubkaart, geen entreegeld te betalen. Gezinsleden van onder andere spelers mochten voorheen ook al gratis naar binnen, maar dit was bij veel mensen niet bekend. De club laat weten dat hier met de invoering van de kaart meer duidelijkheid in komt. “Wij verwachten dat het voor zowel de bezoekers als de kassamedewerkers meer gemak oplevert. Af en toe is er een discussie of iemand wel of geen lid is en gratis naar binnen mag. Dat is met de clubcard hopelijk verleden tijd.” Benadrukt wordt dat het laten zien van de pas niet verplicht is.

De kaart wordt gesponsord door Eurosport Borne. “Behalve vrije entree bij de thuiswedstrijden geeft de clubkaart van SV Delden ook recht op korting bij aankopen bij deze zaak.” Dinsdag 12 januari heeft Dennis Schefer van Eurosport Borne de eerste clubkaart van SV Delden symbolisch uitgereikt. De pas met volgnummer 1 werd namens SV Delden in ontvangst genomen door Maarten Rook, die bij de wedstrijden van het eerste elftal de kassadienst coördineert.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.