nu 13°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
13°
onbewolkt
08:00
17°
onbewolkt
11:00
21°
onbewolkt
14:00
23°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

mogelijk toch vervolg procedure bungalowpark landgoed hof van twente

Terug

Mogelijk toch vervolg procedure bungalowpark Landgoed Hof van Twente

Fotoclub de Hof

Fotoclub de Hof in Delden is opgericht in 2012 door een aantal enthousiaste lokale fotografen. Sindsdien heeft de club haar ledenbestand uitgebreid en komen de leden elke eerste dinsdag van de maand samen voor een clubavond in Stadscentrum het Parochiehuis in Delden. De activiteiten van de club bestaan uit het presenteren en bespreken van eigen fotowerk, bespreken van het fotowerk van clubleden, organiseren van lezingen en fotopresentaties door gastsprekers, fotograferen op basis van een gezamenlijk gekozen thema, fotografie op locatie, fotobewerking en deelname aan clubwedstrijden en wedstrijden georganiseerd door de Fotobond.

De club heeft een zeer gevarieerd ledenbestand, bestaande uit (momenteel) 18 leden, van jong tot oud. Elk lid heeft zijn of haar eigen voorkeur, ideeën en interesses op het gebied van fotografie. Er wordt gefotografeerd met compact- en spiegelreflexcamera’s, waarbij er gebruik wordt gemaakt van diverse lenzen.

advertenties

14 jul 2016

“De curator wordt betaald vanuit de boedel . De RC houdt toezicht op de curator. De RC,s in Nederland hebben veels te veel dossiers vanwege de bezuinigingen op de rechtbanken.”

Blauwe ogen 14-07-2016 @ 22:22 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.