nu 17°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
11:00
19°
geheel bewolkt
14:00
23°
licht bewolkt
17:00
25°
onbewolkt
20:00
23°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

mogelijk verbindingsproblemen door werkzaamheden ziggo in delden

Terug

Mogelijk verbindingsproblemen door werkzaamheden Ziggo in Delden

In de nacht van zondag 13 op maandag 14 oktober 2013 vinden er tussen 1.00 en 6.00 uur wederom werkzaamheden in Delden plaats. Abonnees moeten er rekening mee houden dat er tijdens deze werkzaamheden onderbrekingen kunnen optreden in bij het televisie-, radio-, telefonie- en internetsignaal.

Ziggo raadt de Deldense abonnees aan een mobiele telefoon bij de hand te houden omdat het mogelijk is dat de telefoonlijn van Ziggo tijdens de werkzaamheden tijdelijk niet werkt. Dit houdt in dat in spoedgevallen het alarmnummer 112 niet gebeld kan worden met de vaste telefoon.

Als er na de werkzaamheden nog altijd problemen zijn met de verbindingen adviseert Ziggo het volgende te doen:

1. Haal de stroom twee minuten van uw modem af en zet hem daarna weer aan. Wacht vervolgens tot alle lampjes branden. Start uw computer opnieuw.

2. Heeft u een losse router? Haal ook deze tegelijkertijd met uw modem twee minuten van de stroom. Sluit eerst uw modem aan en wacht tot alle lampjes branden. Sluit daarna pas weer uw router aan en start uw computer opnieuw.

3. Digitale Televisie van Ziggo? Haal dan twee minuten de digitale ontvanger van de stroom en sluit deze daarna weer aan.

Voor verdere vragen:

• Op www.ziggo.nl/werkzaamheden en op teletekstpagina 302 van Ziggo TV (kanaal 12 digitale tv) vindt u actuele informatie over onderhoudswerkzaamheden.

• Bel ons gratis op telefoonnummer 1200 (vanaf uw vaste telefoonaansluiting van Ziggo) of 0900 - 1884 (€ 0,10 per minuut). U bereikt ons op werkdagen van 8.00 uur tot 22.00 uur en in het weekend van 9.00 uur tot 22.00 uur.

• Stel uw vraag ook eens aan Tess, onze virtuele medewerkster. Zij staat altijd voor u klaar op www.ziggo.nl/klantenservice.

 

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.