nu 13°
Weerbericht Delden
half bewolkt
02:00
11°
licht bewolkt
05:00
10°
half bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
16°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

muziekschool hof van twente slaat vleugels uit delden

Terug

Muziekschool Hof van Twente slaat vleugels uit in Delden

Deldense leerlingen hoeven vanaf 1 augustus niet meer te reizen naar Hengelo of Goor om muzieklessen te volgen. De Muziekschool Hof van Twente zal vanaf het nieuwe schooljaar al het muziekonderricht aanbieden in Delden. De lessen zullen gegeven worden in gebouw de Vriendschap van Amicitia aan De Mors 1.

“De muziekschool met vestigingen in Goor, Diepenheim, Hengevelde en Markelo slaat nu ook haar vleugels uit naar Delden”, zo vertelt directeur Ruut te Velthuis. “Met enige trots kunnen wij melden dat vanaf augustus in Delden alle muzieklessen worden aangeboden. Ook wil de muziekschool een nieuw koor gaan oprichten voor jong en oud op de woensdagvond.” De huidige projecten die al in Delden lopen worden gewoon voortgezet.

De muziekschool Hof van Twente is geen onbekende in Delden. “Al meer dan tien jaar verzorgen wij binnenschoolse lessen voor de CuBaHof bij de basisscholen met daarbij projecten als bezoek aan Enschede Nederlands Symfonie Orkest, Wieger-projecten, Instrumentencarrousel, Proeflestuinen en de Veldtocht. Ook is de muziekschool Hof vannTwente met onder andere de dansafdeling een vaste deelnemer op het straatfestival.” Ook met de muziekverenigingen Amicitia en de Drumfanfare uit Delden werkt de muziekschool al jaren innig samen.

Belangstellende kunnen meer informatie vinden op site muziekschool of mailen naar info@mshvt.nl Op zaterdag 23 augustus zal er een extra Open dag worden georganiseerd speciaal voor Delden. De lessen starten in de week van 25 augustus.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.