nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
14:00
22°
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
20°
lichte regen
23:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

nederlands blazers ensemble brengt bezoek aan delden

Terug

Nederlands Blazers Ensemble brengt bezoek aan Delden

Het Nederlands Blazers Ensemble zal op zondag 16 februari een optreden verzorgen in de Oude Blasiuskerk in Delden. Op zaterdagavond 1 februari waren de beroemde musici nog aanwezig bij het bedankfeest voor Beatrix als koningin in Ahoy. Het optreden werd live uitgezonden op Nederland 1.

Delden Klassiek is trots en verheugd het inspirerende Nederlands Blazers Ensemble onder leiding van hoboïst Bart Schneemann in Delden te presenteren. “Het spectaculaire ensemble wordt gekarakteriseerd door een bijzondere mengeling van topkwaliteit, originaliteit, energie, lef, vriendschap en speelplezier”, zo laat de organisatie weten.

ensemble

Het NBE is bij het grote publiek bekend door belangrijke optredens zoals in het TV programma ‘De Tiende van Tijl’, bij de inhulding van Koning Willem Alexander afgelopen jaar. Hoogtepunt van NBE’s avontuurlijk programmeren is het traditionele nieuwjaarsconcert dat elk jaar rondom een thema wordt gemaakt en op 1 januari op televisie wordt uitgezonden vanuit het Amsterdamse Concertgebouw.

Het ensemble zal 16 februari op een geheel eigen wijze een zeer gevarieerd programma brengen van Mozart tot Martland. Losse kaarten kosten 16 euro per stuk en zijn te bespreken via telefoon nummer 074-3761743 of website www.deldenklassiek.nl. Later volgt meer informatie over het programma in Delden.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.