nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

nieuwe boeken en dvds bibliotheek delden 37

Terug

Nieuwe boeken en dvd's bibliotheek Delden

Wekelijks publiceert Nieuws uit Delden een lijst met boeken en dvd’s die nieuw te verkrijgen zijn bij de bibliotheek in Delden. Hieronder een overzicht van de nieuwe aanwinsten van week 8:

Bongers, Tania - De dag dat ik doodging (De strijd van een moeder voor haar ongeboren kind.)

De Rosnay, Natacha - De belofte van Odessa (Tijdens een concert  ontmoet Zinaida de onweerstaanbare Alexej, maar ondanks hun gevoelens bijsluit hij een andere vrouw te huwen.)

Eggers, Dave - De cirkel (Een jonge vrouw krijgt een baan bij het grootste ICT –bedrijf ter wereld; na verloop van tijd begint ze te twijfelen aan de werkwijze van het concern.)

Heer, Janny de - Gentleman in slavernij (Een jonge Duitser vol idealisme zoekt zijn weg in de compexe samenleving van het 19e eeuwse Suriname.)

Pisa, Ard - Wat Angelina niet wist over kanker….. (Natuurgeneeskundige visie op het ontstaan en de behandeling van kanker.)

Theunis, Ton - De goedgelovige weduwe (Na de dood van haar man neemt een welgestelde oude dame een jongeman in dienst die zich in haar leven indringt.)

Veen, Rudolph van  - Rudolph’s bakery (Inspirerend kookboek met zoete en hartige bakrecepten voor beginners en gevorderden.)

Vuuren, Jet van – Wintergast (Ingesneeuwd en geĭsoleerd van de wereld stuit Bea op een verschrikkelijk familiegeheim.)

Walsh, Dan - Thuis blijven (Na zijn terugkeer uit de Tweede Wereldoorlog ontdekt een Amerikaanse piloot dat zijn vrouw is omgekomen bij een verkeersongeluk.)

Zijl, van der Annejet - Gerard Heineken (De man, de stad en het bier.)

Tip! Boekenweekcafe! Vrijdag 14 maart “Reggehof” Goor - Theo Hakkert in gesprek met; o.a. Esther Gerritsen en Tommy Wieringa

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.