nu 10°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
onbewolkt
08:00
10°
onbewolkt
11:00
17°
onbewolkt
14:00
20°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

nieuwe dossiers verkiezingen bungalowpark nieuws delden

Terug

Nieuwe dossiers ‘verkiezingen’ en ‘bungalowpark’ op Nieuws uit Delden

Op de website Nieuws uit Delden zijn twee nieuwe dossiers aangemaakt. De dossiers zijn bedoeld om bepaalde onderwerpen waar veel over gepubliceerd wordt inzichtelijker te maken voor de bezoekers.  Op woensdag zijn de dossiers ‘verkiezingen’ en ‘bungalowpark’ toegevoegd. Het zijn thema’s die in onze ogen van belang zijn voor de inwoners van Delden. De dossier zijn te vinden aan de rechterzijde van de pagina.

Verkiezingen:

In maart 2014 worden er in de Hof van Twente gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Nieuws uit Delden zal in het dossier ‘verkiezingen’ informatie zoals kieslijsten, partijprogramma’s en andere relevante berichten opnemen. Wij streven ernaar een zo compleet mogelijk overzicht te bieden van de standpunten en plannen van alle deelnemende politieke partijen. Verder zal ook de algemene informatie over de verkiezingen worden meegenomen. Klik hier.

Bungalowpark:

Onlangs is er in de Hof van Twente de nodige onrust ontstaan over de schadevergoeding die de gemeente moet betalen vanwege het niet doorgaan van de plannen voor een bungalowpark bij Goor. Er wordt gesproken over een claim van vele miljoenen euro’s, wat grote gevolgen zou kunnen hebben voor de inwoners van Delden. Nieuws uit Delden zal de zaak op de voet volgen en de relevante informatie opnemen in het dossier ‘bungalowpark’. Klik hier.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.