nu 22°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
21°
lichte regen
23:00
15°
zwaar bewolkt
02:00
14°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

nieuwe show voor deldense toneelvereniging

Terug

Update: Nieuwe show voor Deldense toneelvereniging

Delden – 16-01-2012 – Toneelvereniging de Kwekweschudders zal aankomend weekend weer een nieuwe voorstelling op de planken brengen. Vanaf de zomervakantie zijn de leden druk aan het repeteren bij het Parochiehuis  in Delden, waar ook de optredens gehouden worden.

De Deldense vereniging, die al bijna 70 jaar bestaat, heeft deze keer gekozen voor een stuk van Jos Schepers. De originele titel is ‘Don Ton’, maar gezien de vele vreemde figuren die aan bod komen is de naam voor de komende voorstellingen veranderd in ‘Vrömd Volk’.

In totaal spelen elf van de ruim twintig leden mee in het stuk. “Wij hebben een leescommissie, die uitzoekt welk stuk wij kunnen uitvoeren met onze leden”, vertelt bestuurslid Mirjam de Koning – van het Bolscher. “Daarnaast wordt er gekeken of het stuk bij ons past.”

Het stuk dat gespeeld wordt moet niet te zwaar zijn en de scènes moeten herkenbaar zijn voor de toeschouwers. “Wij willen de bezoekers vooral laten lachen en ze een gezellige avond bieden. We moeten nog even de puntjes op de i zetten maar ik weet zeker dat het een succes gaat worden.”

De optredens zijn op 21,22,28 en 29 januari in het Parochiehuis aan de Langestraat. De aanvangstijd is 20.00 uur. Kijk voor meer informatie over de voorstelling en voor kaartverkoop op de website van de Kwekweschudders.

Update:  Wegens omstandigheden kunnen de voorstellingen van zaterdag 21 en zondag 22 januari niet doorgaan. Deze worden verplaatst naar 4 en 5 februari. Reeds gekochte kaarten voor de voorstelling blijven uiteraard geldig of kunnen bij de voorverkoopadressen worden ingeleverd. Uiteraard krijgt u uw geld terug. De voorstellingen van 28 en 29 januari gaan wel volgens plan door.

Houd u onze website in de gaten voor nadere informatie! Bij voorbaat dank! Met vriendelijke groet, Mirjam de Koning - Toneelvereniging de Kwekweschudders  

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.