nu 13°
Weerbericht Delden
licht bewolkt
05:00
12°
half bewolkt
08:00
15°
geheel bewolkt
11:00
17°
lichte regen
14:00
20°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

nieuws uit delden maand online

Terug

Nieuws uit Delden maand online!

19-09-2011 - Met trots melden wij dat onze website alweer een maand in de lucht is. Een periode waarin wij vele positieve reacties op ons initiatief hebben mogen ontvangen. Ook krijgen we steeds vaker tips binnen over gebeurtenissen in en om Delden. Voor ons is dit een extra motivatie om op dezelfde voet verder te gaan. Wij zijn jullie zeer dankbaar voor deze aandacht en ondersteuning!

In de korte tijd dat wij op het wereldwijde web te vinden zijn hebben we 85 artikelen geplaatst waarvan 78 nieuwsberichten. Wat opvalt is dat vooral de incidentele berichten zoals ‘schoorstenen die worden weggeslagen door bliksem’, en een ‘auto over de kop in de Hooijerinkstraat’, veel gelezen zijn. Ook de berichten over evenementen en sport worden druk bezocht.

Inmiddels hebben we eveneens ruim 200 volgers op Facebook. Op deze socialmedia website worden onze berichten automatisch geplaatst en bereiken zodoende nog meer geïnteresseerden.

Met veel enthousiasme vervolgen wij onze werkzaamheden en hopen dat wij met onder andere jullie hulp kunnen blijven groeien. Natuurlijk kan iedereen altijd bij ons terecht met nieuws,tips of ander mededelingen. Dit kan via redactie@nieuwsuitdelden.nl

advertenties

20 sep 2011

“Eén maand!!!....Dat is nogal een mijlpaal die het vermelden waard is! ;-)

Maar zonder geouwehoer.... goed initiatief en mooi zo doorgaan, jungs!”

Joost 20-09-2011 @ 08:54 | 0 | rapporteer

Reageren

18 mei 2012

“Beste redactie,
Fijn dat de website al weer een maand in de lucht is. Deze site ziet er professioneel uit en evenaart het Hofweekblad. Knap dat jullie zo actueel blijven. Doorgaan zou ik zeggen en nog veel succes voor de toekomst”

Ronnie Steentjes 18-05-2012 @ 17:59 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.