nu 22°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
21°
lichte regen
20:00
18°
zwaar bewolkt
23:00
14°
half bewolkt
02:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

nog veel winst te behalen delden voor streekmarkt twente

Terug

‘Nog veel winst te behalen in Delden voor Streekmarkt Twente’

De Streekmarkt Twente in Delden bestaat alweer vijf jaar. Dit werd tijdens de jubileumeditie op zaterdag 3 mei gevierd met een mooie lustrummarkt. Onder prachtige weersomstandigheden hadden de ruim 35 producenten hun kraampje weer gevuld met een breed assortiment aan verse streekproducten. Duizenden bezoekers uit de hele regio besloten ook deze speciale markt met een bezoekje te vereren.

De jubileummarkt werd bezocht door ruim 3000 mensen uit de hele regio en in totaal kwamen er al 150.000 bezoekers naar het plein bij de Oude Blasiuskerk. In Delden valt er echter nog voldoende winst te behalen, zo blijkt uit de stelling van afgelopen week. 28 procent van de deelnemers heeft nog nooit een voet op de markt gezet en 29 procent van de stemmers geeft aan heel af en toe te gaan.

‘Soms, als ik tijd heb’, is het antwoord dat door 21 procent van de deelnemers werd gekozen. Ruim een vijfde deel (22 procent) van de stemmers geeft aan vaak te gaan. Hiervan zegt zeventien procent dat het vast op de agenda staat en de overige vijf procent gaat speciaal naar de markt voor bepaalde streekproducten.

Op maandag zal er een nieuwe stelling van de week geplaats worden op Nieuws uit Delden.  

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.