nu 16°
Weerbericht Delden
lichte regen
08:00
17°
lichte regen
11:00
18°
lichte regen
14:00
20°
lichte regen
17:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

omgevallen eik verspert kruising van wassenaerweg en nieuwe weg

Terug

Omgevallen eik verspert kruising Van Wassenaerweg en Nieuwe Weg

De Deldense fietsclub de Twickeltrappers heeft op zondag 7 februari weer haar jaarlijkse veldrittoertocht gehouden. Ruim 300 deelnemers kwamen naar Delden om de route van 35 of 50 kilometer af te leggen. De organisatie had ook dit jaar weer haar best gedaan om een gevarieerd uit te zetten over bos- en zandpaden zoals de speciaal aangelegde single tracks van de Twickeler ATB-route. Eric Groothuis: “Dat is weer prima gelukt. De reacties van de deelnemers waren erg positief. Iedereen heeft een mooie tocht gehad. Het was een geslaagde dag.”

Hoewel het voor de start nog even spannend was wat het weer zou gaan doen, is de tocht uiteindelijk verreden onder prima omstandigheden. “Het is eigenlijk de hele dag droog gebleven. Het parcours lag er goed bij, met een aantal modderstukken en een enkele plas water. Maar dat mag ook; het blijft natuurlijk een MTB tocht.” De renners kwamen ook allemaal heelhuids over de finish. “We hebben geen onvolkomenheden geconstateerd en er zijn geen ongelukken gebeurd.”

Jan Heijmerink, jarenlang voorzitter van de toertochtcommissie en mede grondlegger van vele Twickel Toertochten, nam na afloop afscheid als commissielid. Hij werd bedankt voor zijn jarenlange inzet en kreeg een mooie bos bloemen en een cadeaubon overhandigd.


Video veldrittoertocht:

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.