nu 14°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
13°
geheel bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
15°
geheel bewolkt
14:00
17°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

ondernemersavond delden terug naar toen op donderdag 2 oktober

Terug

Ondernemersavond ‘Delden Terug naar Toen’ op donderdag 2 oktober

De stichting ‘Delden Terug Naar Toen’ houdt op donderdag 2 oktober een informatieve ondernemersavond over het evenement begin april 2015. Alle Deldense ondernemers zijn van hart uitgenodigd om deze avond bij Partycentrum Weijenborg bij te wonen.

In april 2015 is het 70 jaar geleden dat Delden bevrijd werd. Het historische stadje bruist dan één week lang van de activiteiten met als hoogtepunten het defilé van ruim 100 militaire voertuigen van het rijdend museum Keep Them Rolling en het herdenken van de amfibische aanval bij het Twentekanaal. Om deze bevrijdingsweek in 2015 een unieke uitstraling te geven, heeft ‘Delden Terug Naar Toen’ een fantastisch randprogramma samengesteld. Ook probeert de organisatie het straatbeeld in het centrum van Delden terug te brengen naar toen.

“Daarvoor heeft de stichting de medewerking van alle ondernemers nodig”, zo laat voorzitter Erna Hemersma weten. “Kom naar deze ondernemersavond avond vol informatie, gezelligheid en zet samen met ‘Delden Terug Naar Toen’ de schouders onder dit unieke evenement dat een week lang tienduizenden bezoekers zal trekken.” Kijk op de bijzonder mooi vormgegeven website www.dtnt.nl voor het complete programma en aanmeldingen.

Het programma is vooral gericht op het informeren en het geven van tips and tricks:

  • Een WOll deskundige vertelt je alles over de rituelen van die tijd, het vlaggen, het heimelijk rood wit blauw uitdragen door bloemen enzovoorts.
  • Een etaleur geeft tips hoe je met een paar kleine hulpmiddelen je etalage een 40’s uitstraling geeft.
  • Leden van Keep Them Rolling laten enkele historische voertuigen zien die meerijden in het defilé in 2015 en nemen de ondernemers mee in een militair voertuig voor de ultieme 40’s beleving.
  • Een verhalenverteller vertelt een bloedstollend verhaal op een buitenlocatie waar destijds hevig gevochten is.
  • Bekendmaking van het volledige programma in 2015.
  • Presentatie van de actie: Nederland Vlagt Met Bloemenpracht, waarmee we heel Delden rood wit blauw gaan kleuren. Unieke sponsoractie met een hoog rendement met minimale inspanning.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.