nu 10°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
onbewolkt
08:00
10°
onbewolkt
11:00
17°
onbewolkt
14:00
20°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

ontmoetingscentrum delden krijgt naam de babbelaar

Terug

Ontmoetingscentrum Delden krijgt naam ‘De Babbelaar’

Ontmoetingscentrum Delden aan de Molenstraat 1 in Delden draagt sinds afgelopen vrijdag de naam ‘De Babbelaar’. De naam van het initiatief van de dagvoorziening Delden werd gelanceerd tijdens de burendag. “Op deze burendag was er een prijsvraag om een nieuwe naam te bedenken voor het Ontmoetingscentrum Delden”, zo laat CarintReggeland weten. “Uiteindelijk kwam de naam ‘De Babbelaar’, bedacht door dhr. Bauhuis, als winnaar uit de bus.

Tijdens de burendag waren er verschillende stands ingericht met informatie over onder andere de dagvoorziening Delden, vrijwilligerswerk CarintReggeland, Veilig Verkeer Nederland en het Alzheimercafe Hof van Twente. Ook werden er zelfgemaakte artikelen verkocht. “Het was een zeer geslaagde dag mede door de samenwerking met de VVN, Fysiotherapie Eijkholt/Vrielink en de vrijwilligers van Carint en met dank aan onze sponsoren Bakker Meen, Albert Heijn, Dirk van den Broek, ijssalon Anne en Harrie van der Woning.”

Ontmoetingscentrum ‘De Babbelaar’ is een onderdeel van de dagvoorziening Delden. De initiatiefnemers zijn momenteel een programma aan het samenstellen waar de bewoners en mensen met een indicatie aan kunnen deelnemen. In de toekomst is het de bedoeling dat ook mensen van buitenaf welkom zijn. De activiteiten zullen bestaan uit bijvoorbeeld een bingomiddag, een filmmiddag en een spelletjesmiddag.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.