nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

organisatie deldense sportweek in zijn nopjes met 12 deelnemende teams

Terug

Organisatie Deldense Sportweek in zijn nopjes met 12 deelnemende teams

Tot afgelopen week konden teams zich opgeven voor de eerste Deldense Sportweek, die op 6 juni van start gaat. In totaal 12 ploegen bestaande uit minimaal 13 personen, binden komende maand de strijd met elkaar aan op diverse sportgebieden. De organisatie is erg tevreden over het aantal aanmeldingen. Ramon Kuiper: “We zijn heel trots op de geweldige interesse vanuit de Deldense bevolking. Omdat het de eerste sportweek is, was het voor ons natuurlijk afwachten hoeveel teams zich zouden aanmelden. We hadden voor onszelf een getal tussen de 8 en 20 in gedachten. Dat zich dan uiteindelijk 12 ploegen inschrijven is geweldig.”

Ook de diversiteit bij de ploegen stemt de organisatie tevreden. "De insteek van de Deldense Sportweek is om de inwoners dichter bij elkaar te brengen tijdens een gezellig en sportief evenement. Daarbij is het belangrijk dat er mensen uit alle leeftijdsgroepen deelnemen. Ook hebben we vanaf de start aangegeven dat we graag sportteams zien, maar dat we ook straten, buurten en vriendenteams met open armen ontvangen. We kunnen nu zeggen dat we op onze wenken bediend zijn. We hebben een zeer divers deelnemersveld."

De deelnemende ploegen zijn: Team Sport Billy, Popperdepopperdepopper, Reunited, De Badeendjes, WijnTorenToppers, Speenkruid United, Vaak bu-j te bang, FC Kamelenteen, Stef en Tim wat leuk dat jullie ook meedoen, Weet ik veel en SportParkPlus. Op de website www.deldensesportweek.nl staat alle verdere informatie over het evenement.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.