nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
14:00
22°
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
20°
lichte regen
23:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

patrick ter elst nieuwe schutterskoning van delden

Terug

Patrick ter Elst nieuwe schutterskoning van Delden!

Het Rabobank Delden Open tennistoernooi is op zaterdag 19 maart van start gegaan. Dit jaar hebben zich in totaal 491 spelers ingeschreven, waarvan er bijna 100 jeugdspelers. De duels zijn dit jaar weer live te volgen via de website van het toernooi. Op in totaal vier banen loopt een livestream waardoor de thuisblijvers de ontwikkelingen kunnen volgen. De registratie van de livescores is daarnaast vernieuwd. De finales worden gespeeld op 3 april.

Het toernooi is al jarenlang het grootste in zijn soort in Noordoost-Nederland. “Veel tennissers zien het Delden Open als een mooie voorbereiding op het nieuwe seizoen”, zo laat de organisatie weten. “Na het toernooi start namelijk de populaire voorjaarscompetitie.” Mensne die het leuk vinden om een kijkje te nemen op het sportpark, zijn van harte welkom. “Er wordt op recreatieniveau getennist, maar er zijn ook regionale toppers aanwezig. Er wordt verder net als de afgelopen jaren weer gezorgd voor de nodige gezelligheid langs de baan en op vrijdag 1 april is er een feestavond die toegankelijk is voor iedereen.”

De veertienkoppige commissie en de ruim zeventig vrijwilligers kunnen terugkijken op een succesvol openingsweekend. “Alleen de weersomstandigheden waren helaas niet geweldig. De verwachtingen voor de komende week zijn beter. We hopen op droog weer met af en toe een zonnetje.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.