nu 16°
Weerbericht Delden
lichte regen
08:00
17°
lichte regen
11:00
18°
lichte regen
14:00
20°
lichte regen
17:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

rob geus inspecteert deldense supermarkt

Terug

'Smaakpolitie' inspecteert Deldense supermarkt

Televisiebekendheid Rob Geus van ‘De Smaakpolitie' heeft het Dirk van den Broek filiaal in Delden op woensdag 3 juli onderworpen aan een kritische inspectie. Sinds 2012 gebruikt de supermarktketen Geus, die van beroep kok is, om vestigingen in het land te controleren op hygiëne, netheid en kwaliteit.

Op woensdag werd in Delden zowel de winkel als de versafdeling, kantine en het magazijn onderworpen aan een inspectie. Ook vorig jaar werd Rob Geus zeer vrolijk van deze winkel en haalde Dirk Delden de derde plaats van de landelijke winkelwedstrijd.

Eerder dit jaar kwam de kok al langs voor de 1e beoordeling en nu was de 2e beoordeling, een zware weging voor de winkelwedstrijd van 2013. Delden bracht het er goed van af en haalde een score van 88 punten (95 maximale score) en liet daarbij concurrerende filialen achter zich. De Deldense afdeling  zit in een  poule met Enschede, Haaksbergen, Markelo met nog een aantal Utrechtse filialen, die de beoordelingsronde nog te wachten staat van Rob Geus.

geus

Supermarktmanager Frank Hekhuis is zeer trots op de prestatie. "Wij doen als team niets extra's om deze score te halen, het is iedere keer weer een verrassing als Rob Geus op de stoep staat. Wij zijn een hecht team en iedere medewerker zet zijn beste beentje voor om iedere dag weer een mooie winkel neer te zetten voor onze klanten.”

De verbouwing van 2011 heeft zeker bijgedragen aan de uitstraling van de winkel, zo denkt Hekhuis. “En ook dit jaar nog zullen wij wederom een verbouwing ondergaan om de winkel in een nog nieuwer jasje te steken. Zo zullen wij de klant losse groenten en fruit gaan aanbieden en ook zal ons assortiment zich wederom uitbreiden. Tot slot worden al onze medewerkers van nieuwe bedrijfskleding voorzien. Kortom Dirk van den Broek investeert flink in de uitstraling van haar winkels om zo de klant het maximale te kunnen bieden."

advertenties

04 jul 2013

“Harstikke goed.dat we een goede Dirk hebben. Ik ben er ook al geweest om opname te maken met Man Bijt Hond. De medewerking van DvdB. Was ook goed.”

Peter-Jan en Truus Knape 04-07-2013 @ 20:11 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.