nu 21°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
21°
lichte regen
20:00
18°
zwaar bewolkt
23:00
14°
half bewolkt
02:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

rood zwart ontvangt donatie van 25 00 euro voor sportparkplus

Terug

Rood Zwart ontvangt donatie van 25.000 euro voor SportParkPlus

Voetbalvereniging Rood Zwart heeft een donatie van 25.000 euro ontvangen van het Oranje fonds. Het geldbedrag is bedoeld als bijdrage voor de realisatie van het project SportParkPlus. Dit is een initiatief van Rood Zwart en heeft als doel: ‘Het realiseren van een duurzame multifunctionele voorziening waar sport, spel en zorg elkaar ontmoeten in een mooie, groene omgeving’.

De club laat weten het Oranje Fonds erg dankbaar te zijn voor de bijdrage. “Het Oranje Fonds ziet dat Rood Zwart méér is dan een voetbalvereniging dat al 92 jaar verankert is in Deldense gemeenschap. Tegenwoordig heeft Rood Zwart 750 leden, waardoor één op de vijf inwoners van Delden op een één of andere manier wel verbonden is met onze vereniging. Rood Zwart heeft daarmee als vereniging een belangrijke maatschappelijke rol voor Delden.”

Samen met de overige gebruikers van het huidige verenigingsgebouw zorgt de club  ervoor dat mensen, van jong tot oud, actief mee kunnen doen in de maatschappij en duurzame contacten kunnen aangaan. “Het Oranje Fonds ondersteunt SportParkPlus omdat zij ook zien dat sociale voorzieningen als het ‘Noaberschapshoes’ steeds belangrijker worden in een maatschappij die steeds individueler wordt.”

advertenties

15 sep 2015

“dit is goed nieuws voor roodzwart dit is een meevallertje en een steuntje in de rug voor de jongens die er druk mee zijn super mooi”

jan 15-09-2015 @ 14:28 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.