nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

scouting delden zoek scouts begeleiders

Terug

Scouting Delden op zoek naar scouts en begeleiders

De Scouting Delden is gestart met een ledenwervingsactie waarbij het op zoek gaat naar nieuwe scouts en begeleiders. De Scouting wil met de actie kinderen kennis laten maken met het grote aanbod aan activiteiten en vrijwilligers bewegen zich te melden voor een taak als begeleider.

“Scouting Delden biedt kinderen en jongeren een actieve en uitdagende invulling van hun vrije tijd”, zo laat de organisatie weten. “De activiteiten die Scouting Delden doet zijn niet alleen leuk, maar ze dragen ook bij aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren. Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren. Scouts spelen op een verantwoorde manier in een veilige omgeving. Dat biedt garantie voor jarenlang plezier bij uitdagende activiteiten.”

Ook voor begeleiders is er van alles te beleven bij de Scouting. “Hier kun je je op eindeloos veel manieren inzetten als vrijwilliger. Bij Scoutingvrijwilligers denken mensen vaak alleen aan begeleiding van een groep kinderen of jongeren maar wij zijn ook op andere vlakken op zoek naar steun. Het organiseren en bedenken van activiteiten, het onderhouden van de website of een taak binnen het bestuur. Er is altijd wat te doen.” Kijk voor meer informatie op: www.scoutingdelden.nl

De speltakken : Bevers, jongens en meiden van 5 tot 7: Elke zaterdagochtend van 09.00 tot 10.30 zijn de bevers van Scouting Delden actief op de blokhut (Morsweg 25). Kom gerust een keer langs om te kijken hoe het eraan toegaat! Kabouters, meiden van 7 tot 11: Elke dinsdagavond van 18.15 tot 19.45 zijn de kabouters van Scouting Delden actief op de blokhut (Morsweg 25). Kom gerust een keer langs om te kijken hoe het eraan toegaat! Welpen, jongens van 7 tot 11: Elke maandagavond van 18.15 tot 19.45 zijn de welpen van Scouting Delden actief op de blokhut (Morsweg 25). Kom gerust een keer langs om te kijken hoe het eraan toegaat! Gidsen, meiden van 10 tot 15: Elke dinsdagavond van 18.30 tot 20.30 zijn de gidsen van Scouting Delden actief op de blokhut (Morsweg 25). Kom gerust een keer langs om te kijken hoe het eraan toegaat! Verkenners, jongens van 10 tot 15: Elke vrijdagavond van 18.30 tot 20.30 zijn de verkenners van Scouting Delden actief op de blokhut (Morsweg 25). Kom gerust een keer langs om te kijken hoe het eraan toegaat!

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.