nu 22°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
21°
lichte regen
20:00
18°
zwaar bewolkt
23:00
14°
half bewolkt
02:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

servicepunt vrijwilligerswerk opent informatiepunt in delden

Terug

Servicepunt Vrijwilligerswerk opent informatiepunt in Delden

Delden - 08-03-2012 – Het Service Punt Vrijwilligerswerk Hof van Twente is gestart met een spreekuur in de bibliotheek in Delden. Iedere dinsdagmiddag van 15.30 tot 16.30 is een medewerker aanwezig om vragen te beantwoorden over het vrijwilligerswerk.

Dat het Servicepunt nu een extra informatiepunt inricht heeft te maken met de steeds toenemende vraag naar vrijwilligers. Veel organisaties draaien op de inzet van de talrijke vrijwilligers. Het vrijwilligersbestand bij veel organisaties vergrijst langzamerhand en is er is duidelijke behoefte aan nieuw bloed.

Bovendien neemt de werkdruk op de bestaande vrijwilligers toe. Dat is ook de reden dat het Service Punt een informatiepunt start in Delden. Speciale aandacht zal er zijn voor de Maatschappelijke Stage. Jongeren maar ook de vrijwilligersorganisatie uit Delden  krijgen informatie over het vrijwilligerswerk. De jongeren zijn de vrijwilligers van de toekomst.

Organisaties die vrijwilligers zoeken en of zich willen presenteren in het informatie punt zijn ook welkom. Het Service Punt bemiddelt ook bij het vinden van een vrijwilliger voor het verrichten van eenvoudige klusjes bij u thuis. U vindt ons in de bibliotheek in het wooncomplex De Stadshagen aan de Noorderhagen in Delden.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.