nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

shovel gestolen ambt delden eigenaar zoekt getuigen

Terug

Shovel gestolen in Ambt Delden – eigenaar zoekt getuigen

In de nacht van dinsdag 24 februari op woensdag 25 februari is aan de Beldsweg in Ambt Delden een rode shovel gestolen van het merk Weideman. De eigenaar geeft aan Wegdamnieuws aan dat de diefstal een strop is van 15.000 euro en dat de verzekering niets uitkeert. De politie is bezig met een onderzoek.

Volgens eigenaar Tom Wegdam verliep de vluchtroute via de Beldsweg naar de Dorreweg. “De actie is in ieder geval goed voorbereid! Normaal gesproken hebben wij de shovel aan de voorzijde staan, maar door de vogelgriep is hij enige tijd geleden naar achteren verplaatst. Er stond nog een pallet met stenen op de lepels van de shovel, die is zelfs helemaal handmatig verwijderd. De daders zijn  achter door twee weilanden gereden waarvoor ook nog enkele bomen zijn verwijderd. Vervolgens één recht spoor langs de beek richting het kruispunt Sluizenweg Dorreweg alwaar het is opgeladen, al met al wel een tocht van bijna een kilometer. Gezien het bandenspoor is het voertuig waarschijnlijk vervoerd op een aanhanger achter een bedrijfsbus”.

Mensen die iets hebben gezien in de omgeving dat van waarde kan zijn voor het onderzoek, wordt gevraagd te bellen met 0900-8844 of 06-83987333.

Bron: Wegdamnieuws.nl

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.