nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
20:00
17°
geheel bewolkt
23:00
15°
zwaar bewolkt
02:00
14°
zwaar bewolkt
05:00
13°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

sloopwerkzaamheden peperkampweg afgerond bouw eind 2014 van start

Terug

Sloopwerkzaamheden Peperkampweg afgerond – Bouw eind 2014 van start

De sloopwerkzaamheden aan de Peperkampweg in Delden zijn zo goed als afgerond. De laatste puinresten worden momenteel gezeefd en weggehaald. In de tussentijd is initiatiefnemer Wonen Delden gestart met de aanbesteding voor de bouw van 52 appartementen op het terrein. Als alles volgens plan verloopt, kan er aan het einde van het jaar gestart worden met de bouw.

“De sloop van de gebouwen en de funderingen is volgens plan verlopen en we hebben eigenlijk nauwelijks last gehad van het faillissement van Pongers (klik)”, zo geeft Henny Manrho, directeur van de Stichting Wonen Delden aan. “De aanbesteding voor de nieuwbouw loopt op dit moment. Na de bouwvak maken we een keuze uit de inschrijvingen waarna er met de betreffende partij afspraken gemaakt worden over de bouw. Wij gaan er van uit dat hier aan het einde van het jaar mee begonnen kan worden.

Manrho hoopt dan ook definitief duidelijkheid te hebben van de Raad van State, waar momenteel nog een bodemprocedure van de bewoners van de Peperkampweg tegen de plannen loopt. “Wij verwachten dat de uitspraak rond de tijd gedaan wordt. Zorgen maken wij ons echter niet. Tijdens de behandeling voor het treffen van een voorlopige voorziening werd al duidelijk dat wij op alle punten gelijk kregen.”

advertenties

11 jul 2014

“ik ben zeer benieuwd naar deze uitspreek :-)


Wij verwachten dat de uitspreek rond de tijd gedaan wordt. Zorgen maken wij ons echter niet. Tijdens de behandeling voor het treffen van een voorlopige voorziening werd al duidelijk dat wij op alle punten gelijk kregen.””

Bennie 11-07-2014 @ 19:35 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.