nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
14:00
22°
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
20°
lichte regen
23:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

syntus vraag treinreizigers uit delden om mening

Terug

Syntus vraag treinreizigers uit Delden om mening

Syntus is op 6 juni gestart met een online test waaraan iedere inwoner van regio Twente mee kan doen. Het doel van de test is om te achterhalen wat (potentiële) reizigers belangrijk vinden aan de dienstverlening van het openbaar vervoer. Op basis van de gegeven antwoorden wordt de deelnemer getypeerd als  gemaks-, zekerheids-, informatie- of servicereiziger. Met de campagne ‘Welke reiziger ben jij?’ worden de reizigers en inwoners opgeroepen om de online test op www.welkereizigerbenjij.nl in te vullen. Het onderzoek loopt tot en met 6 juli.

“Met dit onderzoek zetten wij de reiziger aan het stuur,” zegt Vincent Weijermars, Marketeer Syntus. “In onze dienstverlening hebben wij de waarden ‘Logisch’, ‘Gastheerschap’, ‘Goed geïnformeerd’ en ‘Veilig’ centraal gezet. Wij vinden het van cruciaal belang om te peilen hoe onze reizigers daarover denken en welke associaties zij hebben met Syntus.” De resultaten van het onderzoek wil Syntus gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren.

Wie de online test invult, ziet direct welk type reiziger hij of zij is en kan dat resultaat delen met vrienden en kennissen via social media. Er zijn vier types gedefinieerd: de gemaksreiziger, die niet van gedoe houdt; de servicereiziger, die het op prijs stelt dat er goed voor hem of haar wordt gezorgd; de zekerheidsreiziger, die houdt van netheid en relaxte ritten en de informatiereiziger, die graag overal goed van op de hoogte wil zijn. De vier types worden met een cartoon gevisualiseerd. Onder de deelnemers worden enkele prijzen verloot, waaronder een vouwfiets.

Klik hier om naar de test te gaan.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.