nu 13°
Weerbericht Delden
half bewolkt
02:00
11°
licht bewolkt
05:00
10°
half bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
16°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

tom ontmoet idool in delden en heeft dag van zijn leven

Terug

Video-update: Tom ontmoet idool in Delden en heeft dag van zijn leven

Er gingen enkele weken van voorbereiding aan vooraf, maar de vreugde die het Tom (17) opleverde maakte het de moeite meer dan waard. De cliënt van zorgboerderij De Korenschoof ontmoette op maandagmiddag zijn grote idool Joey Pelupessy bij Sportfit Waanders in Delden. Deldenaar Thijs ter Elst, die werkzaam is als begeleider op de zorgboerderij, had de ‘toevallige’ ontmoeting in scene gezet. In samenwerking met de Deldense sportschool werd niet alleen geregeld dat Tom mocht sporten met de profvoetballer, maar hij ging tevens met hem op de foto en kreeg een Heracles-shirt met originele handtekening.

Enkele weken geleden ontmoette Tom zijn held voor de eerste keer toen hij voor het duel met Heerenveen met de speler het veld mocht oplopen. Dit ging niet onopgemerkt voorbij op de zorgboerderij. Omdat Thijs geregeld bij de sportschool komt, wist hij dat de dochter van de eigenaar de vriendin is van Pelupessy. “Ik heb toen de moeder van Tom gebeld met de vraag of hij het leuk zou vinden om de voetballer nogmaals te ontmoeten.”

Het antwoord was bevestigend en dus werd er Pelupessy benaderd. “Hij wilde graag meehelpen om er voor Tom een onvergetelijke dag van te maken”, vertelt Ter Elst. “Toen Sportfit Waanders ook nog eens een origineel wedstrijdshirt sponsorde, was het feest helemaal compleet.” Het was wel even schrikken voor Tom toen zijn idool naast hem plaats nam op de hometrainer. “Maar daarna had hij de dag van zijn leven. Het was een hartverwarmend moment!”

[gallery link="file" ids="46273,46274,46275"] Video Niek Waanders:  

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.