nu 14°
Weerbericht Delden
licht bewolkt
05:00
11°
zwaar bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
15°
geheel bewolkt
14:00
17°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

tweede druk voor boek met onvergetelijke oorlogsverhalen

Terug

Tweede druk voor boek met onvergetelijke oorlogsverhalen

Op woensdag meldden wij al dat het hard ging met de verkoop van de boeken van Delden Terug Naar Toen (klik). Een dag later zijn de in totaal 1000 gedrukte boeken op een enkel exemplaar na allemaal verkocht. De organisatie heeft nu besloten om over te gaan tot een tweede druk van nog eens 1000 boeken. “We hadden wel gehoopt dat het boek goed zou verkopen, maar dat het zo hard zou gaan, hadden ook wij niet verwacht.”

Voorzitter Erna Hemersma is enorm blij met de grote interesse voor het boek. “Hier hadden we wel op gehoopt, maar het is altijd afwachten hoe het gaat. Nadat ik het boek zelf heb gezien, verbaas ik mij minder over de snelle verkoop. Het is echt prachtig geworden. Alle reacties die ik hoor zijn ook louter positief.”

De tweede druk is dan ook een logisch gevolg. “We gingen ervan uit dat we ook tijdens het evenement boeken konden verkopen. Ze zijn nu echter al bijna uitverkocht waardoor we nieuwe boeken moeten laten drukken.” Ook buiten Delden blijkt de interesse groot. “We krijgen aanvragen vanuit heel Nederland. Zo zijn er bijvoorbeeld oud inwoners die interesse hebben. Het is een olievlek die zich steeds verder uitbreidt.”

Ook Bas Boer, voorzitter van de redactiecommissie, is in zijn nopjes met de gang van zaken. “Het is fantastisch dat de verkoop zo goed verloopt. Vooral als je bedenkt dat het verspreidingsgebied met Delden en Ambt Delden helemaal niet zo groot is. Hopelijk kan de tweede druk snel worden geleverd zodat nog meer mensen het boek in de aanloop naar en tijdens het evenement kunnen bemachtigen.”

Klik hier om een boek van de tweede druk te reserveren.

advertenties

12 maa 2015

“Fantastisch. Lof voor allen die er aan hebben meegewerkt.”

GJ 12-03-2015 @ 13:59 | 0 | rapporteer

Reageren

13 maa 2015

“Toppie ik hoop dat deze 1000 ook de deur uitgaan.
De verhalen die erin staan zijn aangrijpend, goed dat dit onder de aandacht wordt gebracht en vast is gelegd in een boek.
DIT MAG MEN NOOIT VERGETEN.”

Wim 13-03-2015 @ 12:34 | 0 | rapporteer

Reageren

23 maa 2015

“Brutale vraag ; krijgen de auteurs van de verhalen een boek ? Zo nee, dan moet ik er één kopen in Delden.
PROFICIAT met het succes !”

Theo ten Dam 23-03-2015 @ 14:49 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.