nu 22°
Weerbericht Delden
lichte regen
17:00
21°
lichte regen
20:00
18°
zwaar bewolkt
23:00
14°
half bewolkt
02:00
12°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

twickelblad een nieuw jasje embargo 30 8 2014

Terug

Twickelblad in een nieuw jasje

Het magazine over landgoed Twickel, dat vier keer per jaar door de Vereniging Vrienden van Twickel en de Stichting Twickel wordt uitgegeven, heeft een kleine restyling ondergaan. "Het is niet zo dat het blad gedateerd was maar eens in de zoveel jaren is het goed om te kijken of de vormgeving nog voldoet. We gaan daar trouwens terughoudend mee om, de laatste grote verandering dateert al weer van zeven jaar geleden", zegt hoofdredacteur Martin Steenbeeke.

In overleg met Morskieft Ontwerpers is er gekozen voor een opmaak waarbij er meer ruimte kan worden gemaakt voor afbeeldingen. Zo staat in het komende zomernummer een opvallend schilderij van een deelnemer aan de tentoonstelling "Met andere ogen" paginagroot afgedrukt. De keuze voor een wittere papiersoort maakt ook dat het blad een frissere, meer eigentijdse uitstraling heeft gekregen.

Twickelblad nieuw

Inhoudelijk zijn de veranderingen beperkt gebleven. Zoals de lezers gewend zijn, bevat het Twickelblad een mix van verhalen die te maken hebben met het kasteel Twickel, de rijke historie, de natuur, landbouw, publieksactiviteiten en andere informatie.

Nieuw is de rubriek "Rondom" waarbij actuele wetenswaardigheden over zaken op en rond Twickel bondig worden verzameld. Met "Kiek ons eens" is een rubriek in het leven geroepen waarbij een mooie, opvallende foto van een lezer van het Twickelblad wordt afgedrukt.

Het Twickelblad wordt toegezonden aan alle leden van de VVT en is te koop in de Readshop aan de Langestraat en de Landgoedwinkel aan de Twickelerlaan.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.