nu 14°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
13°
geheel bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
15°
geheel bewolkt
14:00
17°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

update fotos ladies night delden terug naar toen online

Terug

Update: Foto's Ladies Night ‘Delden Terug Naar Toen' online

Modeshows gevolgd door een dansworkshop en kappers en schoonheidsspecialisten die de bezoekers 70 jaar terug in de tijd brengen: bij het tot café René omgedoopte partycentrum Weijenborg, is op woensdagavond 24 september de Ladies Night van de stichting ‘Delden Terug Naar Toen’ gehouden. Met ruim honderd bezoekers en louter positieve reacties, werd de avond een groot succes. Voorzitter Erna Hemersma: “Ons doel is om iedereen tijdens de 70-jarige bevrijding gekleed te krijgen in de stijl van de jaren 40. Dit is een fantastisch begin, we hadden ons geen beter verloop kunnen wensen.”

Niet alleen de mensen van de organisatie gingen op deze avond verkleed, maar ook veel bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om kledij uit de jaren 40 te dragen. “Zeker dertig bezoekers waren bij binnenkomst al fraai uitgedost”, vertelt Hemersma. “De overige bezoekers kregen tijdens de avond een make-over waardoor iedereen aan het einde van de Ladies Night er fantastisch uitzag. Het is geweldig om te zien dat mensen nu al bezig zijn hun kostuum samen te stellen.”

Voormalig topschaatsster Moniek Kleinsman was op woensdag de ‘ladyspeaker’ en vertelde op enthousiaste wijze over het evenement. Een oudere inwoonster van Delden gaf verder een indrukwekkende uiteenzetting van haar herinneringen aan de oorlog. “We hebben een vol programma neergezet dat bedoeld was voor jong en oud. Gezien het diverse bezoekers is dat erg goed gelukt. We hadden ons geen beter verloop kunnen wensen.”

Kijk voor meer informatie over Delden Terug Naar Toen op de website: www.dtnt.nl

Fotograaf Wijnand Kristiaans was aanwezig en maakte een fotoreportage van de avond. Een aantal afbeeldingen hebben een Sepia kleureffect gekregen waardoor ze een jaren-40-look krijgen. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de foto's te gaan.

IMG_9086

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.