nu 14°
Weerbericht Delden
licht bewolkt
05:00
11°
zwaar bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
15°
geheel bewolkt
14:00
17°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

update gemeente en projectgroep steunen interimbestuur vvv

Terug

Update: Gemeente en projectgroep steunen interim-bestuur VVV

De VVV in de Hof van Twente houdt voorlopig niet op te bestaan Tijdens de extra algemene ledenvergadering op 19 december hebben de aanwezige leden op basis van een initiatiefvoorstel ingestemd met het benoemen van een interim bestuur ter vervanging van het huidige bestuur dat is afgetreden.

Het interim-bestuur bestaat uit André Hoeben (voorzitter), Arend Averink (secretaris), Marcel Hasperhoven (penningmeester) en Anita Oude Hesselink. Deze personen zijn belast met de opdracht om de vorming van een nieuw bestuur voor te bereiden. De benoeming van het nieuwe bestuur wordt voorgelegd aan de leden van VVV Hof van Twente in een extra ledenvergadering in januari 2017 De aanwezige leden hebben het interim-bestuur met klem verzocht om de huidige taken van de VVV te waarborgen. Dit betekent ook dat het hoofdkantoor aan de Langestraat in Delden voorlopig gewoon geopend blijft.

Gemeente en projectgroep Vrijetijdseconomie steunen nieuw bestuur

De projectgroep Vrijetijdseconomie en gemeente Hof van Twente laten weten dit bestuur te steunen bij de doorstart, zodat de toeristische informatie op peil blijft, de informatiepunten in de kernen open blijven en het personeel en de vele vrijwilligers hun werk kunnen blijven doen. “Met de doorstart kan de VVV doorgaan met haar basisfuncties: Organiseren van de informatievoorziening (waaronder de activiteitenagenda), Online gastheerschap, Collectief ontwikkelen van producten en/of diensten en het Toerusten en versterken van het (toeristisch) ondernemerschap.”

De projectgroep Vrijetijdseconomie, waarin ondernemers en gemeente samen optrekken om de vrijetijdseconomie in Hof van Twente te versterken, zal het nieuwe bestuur daarbij ondersteunen. “Dat gebeurt in nauwe onderlinge samenwerking, zodat de VVV, de projectgroep VTE en de ondernemers samen toewerken naar een marketingorganisatie die zich inzet voor alle ondernemers in de vrijetijdssector en werkt aan het realiseren van onze gezamenlijke ambities: meer toeristen naar Hof van Twente, meer bestedingen en meer overnachtingen.”

Later meer.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.