nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
14:00
22°
lichte regen
17:00
23°
lichte regen
20:00
20°
lichte regen
23:00
15°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

veel animo voor meidenavond scouting delden

Terug

Veel animo voor meidenavond Scouting Delden

Op 2 februari hield de Scoutinggroep in Delden een speciale meidenavond. Veel dames uit Delden en omstreken in de leeftijd van 7 tot 15 jaar maakten gebruik van mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van de scouting.

De kinderen maakten op deze avond kennis met de padvinders door middel van het bordspel Ganzenbord. “Zo waren de groepjes druk bezig met het knopen van een driepoot, werd er met de neus een huis op papier geschilderd, leerden de kinderen minstens 10 rijksmonumenten in Delden kennen of gingen ze op visite in Alaska”, zo laat de organisatie weten. “Levend Ganzenbord is een bordspel dat zich uitstekend leent om de veelzijdigheid van Scouting goed naar voren te laten komen. Aan de hand van de verschillende opdrachten werd de dames duidelijk dat scouting meer is dan kampvuur en knopen.”

De organisatie was ook onder de indruk van de aanwezige dames. “Het was schitterend om te zien en te ervaren dat de kabouters en gidsen goed samenwerkten om de opdrachten zo snel mogelijk uit te voeren. Door de grote opkomst was het een drukke, maar een te gekke avond. We hopen de meiden binnenkort te mogen verwelkomen bij de scouting.”

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.