nu 17°
Weerbericht Delden
onbewolkt
05:00
15°
onbewolkt
08:00
16°
onbewolkt
11:00
20°
half bewolkt
14:00
21°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

veel belangstelling uit delden voor energiecooperatie hof van twente

Terug

Veel belangstelling uit Delden voor EnergieCoöperatie Hof van Twente

Delden – 04-04-2013 – Er is veel belangstelling vanuit Delden voor de oprichting van de nieuwe EnergieCoöperatie Hof van Twente (ECHT). Zo zijn er inwoners uit Delden betrokken bij het initiatief en komen er tevens veel aanmeldingen binnen voor de bijeenkomst die vanavond gehouden wordt.

“Voor en door inwoners, bedrijven, verenigingen en instellingen in de Hof van Twente – samen gáán voor duurzame energie en energiebesparing – doet u mee?”,  dat vragen elf enthousiaste inwoners van de Hof van Twente de aanwezigen op 4 april in een bijeenkomst over de EnergieCoöperatie Hof van Twente (ECHT) die zij willen oprichten.

Een zo groot mogelijk aandeel duurzame, liefst lokaal opgewekte energie binnen de gemeente is het doel van ECHT; energiebesparing hoort daar ook bij. ECHT wil dit bereiken door buurtgenoten samen te brengen, lokale initiatieven te creëren en door samen te werken met bestaande organisaties. Iedereen binnen de Hof van Twente is welkom; individuen, straten, buurten, lokale ondernemers en instellingen, dorps- en wijkraden en verenigingen.

De bijeenkomst is bedoeld om de interesse voor deelname te peilen, om mensen te werven die willen bijdragen in bijvoorbeeld werkgroepen, en om het initiatief tot oprichting van ECHT bekend te maken. Aanmelden kan door een bericht te sturen naar info@energiecooperatiehofvantwente.nl. De bijeenkomst vindt plaats bij de Bebsel aan de Hengevelderstraat 20 in Goor en begint om 20.00 uur, met een inloop vanaf 19.30 uur.

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.