nu 18°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
17°
geheel bewolkt
08:00
19°
zwaar bewolkt
11:00
23°
matige regen
14:00
22°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

veel gevaarlijke verkeerssituaties in delden

Terug

‘Veel gevaarlijke verkeerssituaties in Delden’

De bezoekers van onze website vinden dat er in Delden veel gevaarlijke verkeerssituaties zijn. Ondanks de aanpassingen die er de afgelopen jaren zijn uitgevoerd aan het Deldense wegennet, is er op veel punten nog winst te behalen, zo blijkt uit de reacties op de stelling van de maand.

Drempels, 30-kilometerzones en wegversmallingen: op verschillende plaatsen in Delden zijn in de afgelopen jaren veranderingen aangebracht in verkeerssituaties. De aanpassingen zijn vaak bedoeld om de doorstroming te bevorderen of de situatie veiliger te maken voor de weggebruikers. Ondanks de aanpassingen komen er bij verschillende organisaties zoals de werkgroep Ambt-en Stad Delden van VVN en de Stadsraad Delden vragen en opmerkingen binnen over onveilige verkeerssituaties in Delden.

Meer dan de helft van de deelnemers (56 procent) die antwoord gaven op de stelling de stelling ‘Delden kent geen onveilige verkeerssituaties’ is het hier niet mee eens en geeft zelfs aan dat er juist veel gevaarlijke punten zijn. 36 procent van de stemmers geeft aan dat ze één of twee situaties kennen die als gevaarlijk kunnen worden bestempeld. Slechts een kleine minderheid (8 procent) antwoordt geen gevaarlijke situaties te kennen in Delden. In totaal brachten 187 bezoekers hun stem uit.

Naast de meerkeuze antwoorden is er ook veel gereageerd op de stelling en zijn er specifieke voorbeelden gegeven van gevaarlijke situaties. Klik hier om de reacties te bekijken.

advertenties

28 jun 2013

“Laat de gemeente ook eens naar de fietspaden onderzoeken. Het zit hier en daar gaten. Bijvoorbeeld bij de watertoren.”

Jan Horstman 28-06-2013 @ 13:20 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.