nu 14°
Weerbericht Delden
geheel bewolkt
05:00
13°
geheel bewolkt
08:00
14°
geheel bewolkt
11:00
15°
geheel bewolkt
14:00
17°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

veel steun voor deldense actiegroep goederenvervoer

Terug

Veel steun voor Deldense Actiegroep Goederenvervoer

Delden - 01-03-2012 - De Deldense Actiegroep Goederenvervoer (DAG) is nog geen week geleden opgericht, maar blijkt nu al een succes. Tientallen Deldenaren hebben via een email inmiddels hun steun toegezegd.

“Zoals verwacht is er veel animo voor de actiegroep”, vertelt Paul Koppen de Neve, één van de initiatiefnemers. “Hoeveel mensen zich precies hebben aangemeld weet ik niet, maar het zijn er in ieder geval tientallen.” Binnenkort worden geïnteresseerden geïnformeerd over hoe DAG verder vorm geven wordt en hoe inwoners vóór 15 maart een zienswijze bij de overheid kunnen indienen tegen de plannen.

Ook andere organisaties die tegen de komst van het zwaar goederentransport zijn hebben laten weten blij te zijn met de komst van DAG. “We hebben positieve reacties ontvangen van onder andere RONA (Regionaal Overleg Noordelijke Aftakking), Syntus en actiegroepen uit Lochem en Hengelo.”

Koppen de Neve hoopt dat zich de komende dagen nog meer tegenstanders zullen melden. “Hoe meer inwoners zich aansluiten, hoe sterker we staan. Wij roepen Deldenaren dan ook op zich bij DAG aan te sluiten door het sturen van een e-mail naar: dag@koppendeneve.nl.”

Zie ook het artikel van zaterdag 24 februari.

advertenties

08 maa 2012

“Graag wil ik mij aansluiten voor dit idiote plan.heb al bezwaar gemaakt.Zelf woon ik op de St-Annabrinkstraat6-A in afwachting met hartelijke groet Huisstede.”

H-J Huisstede 08-03-2012 @ 19:51 | 0 | rapporteer

Reageren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.