nu 24°
Weerbericht Delden
onbewolkt
23:00
19°
onbewolkt
02:00
18°
onbewolkt
05:00
16°
onbewolkt
08:00
19°

Klik hier om alle zoekresultaten te bekijken >

U bevindt zich hier:

home

>

nieuws

>

veel waardering nieuw boek twickel

Terug

Nieuw Twickel boek al bijna 1500 keer over de toonbank

Twickel is blij verrast door de grote belangstelling voor het onlangs verschenen gelijknamige boek over de buitenplaats. Het boek ‘Twickel’ is afgelopen september uitgekomen, in relatief korte tijd is al bijna de helft van de eerste oplage van 3.000 stuks verkocht.

“We zijn heel tevreden”, zegt Rob Bloemendal, beheerder van de buitenplaats Twickel en tevens uitgever van het boek. “Als je een nieuw boek uitbrengt is het natuurlijk altijd even afwachten wat het publiek ervan vindt. Maar uit de grote belangstelling voor het boek en de reacties die we krijgen van mensen die het gekocht hebben, blijkt dat het wordt gewaardeerd.” Het boek ‘Twickel’ is de opvolger van ‘Twickel, bewoond en bewaard’, dat in 1994 is verschenen. Dat boek is drie keer in de herdruk geweest. De opzet van het bijna twintig jaar oude boek bleek echter te gedateerd om opnieuw uit te geven.

Twickel boek

Het nieuwe boek ‘Twickel’ biedt een schat aan informatie voor bezoekers van de buitenplaats. In 300 pagina’s krijgt de lezer een zeer compleet beeld van huis, tuinen en bossen van Twickel en de historie van het landgoed. Het boek is rijk geïllustreerd met foto’s, tekeningen, plattegronden. Mede door het prettige, handzame formaat en de wandelkaarten met bezienswaardigheden, is het een ideale gids voor een verkenningstocht over Twickel. Bloemendal verwacht dat de verkoop van ‘Twickel’ in de laatste maanden van dit  jaar ook nog een fikse impuls krijgt: “Het boek is immers een perfect cadeau voor iedereen die geïnteresseerd is in het landgoed.”

‘Twickel’ is samengesteld door oud-journalist Jan Haverkate en Aafke Brunt, archivaris van Twickel. Het boek is voor 19,90 euro te koop in de landgoedwinkel van Twickel, bij Boekhandel Broekhuis (Hengelo-Almelo-Enschede), The Read Shop Express Delden en Delden Tourist Information, en via de webshop van Twickel (22,90 euro incl. verzendkosten, www.twickel.nl).

advertenties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reageren.
Klik hier om in te loggen, of maak hier een account aan.